Bu Blogda Ara

14 Ağustos 2011 Pazar

Rizespor toplanıyor

Rizespor toplanıyor

Rizespor toplanıyor

 

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yarın Rize'de toplanarak son etap çalışmalarına başlayacak

Kulübün futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, yaptığı açıklamada, 45 günlük Gerede kampını iyi bir şekilde geçirdiklerini söyledi.

Oynadıkları 6 hazırlık maçında eksik yönlerini görererek tamamlamaya çalıştıklarını dile getiren Aydın, ''Saha içinde yaptığımız hatalardan dersler çıkardık'' dedi.

Gerede kampının ardından oyunculara verilen 2 gün izinin yarın sona ereceğini ve takımın Rize'de toplanarak son hazırlıklarına başlayacağını anlatan Aydın, şöyle konuştu:

''Lige 25 günlük bir süre kaldı. Bu sürede kendi evimizde son hazırlıklarımızı yaparak lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. Yarın akşam Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tekrar antrenmanlarımıza başlayacağız. 20 Ağustos'ta Pazarspor ile hazırlık maçı yapacağız. Rize'de de çalışmalarımıza aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Eksik kalan yönlerimizi gidereceğiz. Son olarak Boluspor ile yaptığımız hazırlık maçında ciddi eksiklerimiz ortaya çıktı. Bu eksiklerimizi önümüzdeki süreçte gidereceğiz. Pazarspor'un ardından bölge takımları ile hazırlık maçı yapmak için arayışlarımız olacak.''

Aydın, sakatlıkları geçen Çağrı'nın takımla birlikte antrenmanlara katılacağını kaydederek, ''Kalecimiz Ramazan da Rize'de daha önce takımdan ayrı çalışmalara başladı. Bu süreç daha da hızlanacak ve arkadaşlarıyla birlikte antrenmanlara devam edecek. Hepatit B olan Gambiyalı oyuncu Ousman'ın ise son kontrollerinde iyi olduğunu gördük. Bu oyuncumuz da yarınki çalışmaya katılacak'' diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder